Asiakaskohteet

Yksilölliset talot ja huvilat massiivisesta perinnehirrestä

Usein asiakkaillamme on omat toiveensa ja tarpeensa tulevan kotinsa tai loma-asuntonsa suhteen. Siksi emme tarjoa valmista mallistoa, vaan esittelemme toteuttamiamme yksilöllisiä ja muunneltavissa olevia asiakaskohteita, sekä kattavaa suunnittelupalveluamme.

Tutustu alla olevien kuvakkeiden kautta valmistamiimme erilaisiin talomalleihin, jotka ovat helposti muunneltavissa myös sinun toiveittesi mukaisiksi. Kohteet ovat huolellisesti suunniteltuja ja todettu ratkaisuiltaan toimiviksi.

Talomalleja on valittavanasi aina pienestä vapaa-ajan asunnosta hulppeaan kartanoon. Kaikkia asiakaskohteitamme yhdistää kuitenkin sama tekijä, rakennusmateriaaleista parhain, massiivinen mänty.

Jos et löydä esittelemistämme asiakaskohteistamme itsellesi sopivaa, voit aina luonnostella mieleisesi tai teettää suunnitelman valitsemallasi arkkitehdillä. Voimme myös yhdessä tehdä suunnittelusopimuksen, jolloin arkkitehtimme auttaa teitä talonne suunnittelussa.

Nykyaikaisen teknologian lisäksi laadukkaiden hirsitalojen rakentamisessa tarvitaan edelleen vanhaa kunnon hirsimiestaitoa, jota puurakentamisen asiantuntijamme edustavat. Toimitamme hirsitalomme aina pystytyspalvelun kera ns. säältäsuojaan vaiheeseen asti. 

Toteutettuja asiakaskohteita