Moderni hirsitalo

Kaipaatko massiivipuisen hirsitalon ekologisuutta ja terveellisyyttä, mutta kaipaat taloosi moderneja tilaratkaisuja ja modernia ulkoasua. Moderni-Aihkit ovat hirsitaloja, joissa yhdistyvät näyttävä perinnehirsi ja moderni arkkitehtuuri.

Moderni hirsitalo
Uniikit talot, uniikeille ihmisille

Juuri sinun toiveidesi hirsitalo

Kaikkia talomallejamme voidaan suunnittelupalvelumme avulla muokata toiveittesi mukaisesti. Kotisivuillamme on vain esimerkkejä Moderni-Aihkeista, pyydä myyjääsi näyttämään sinulle lisää erilaisia talomalleja, joita myös mielellämme muokkaamme toiveittesi pohjalta. Suunnittelupalvelumme avulla voimme myös toteuttaa täysin uniikin sinun toiveittesi mukaisen talon. Jos sinulla on jo valmiit piirustukset, niin mielellämme laskemme sinulle perinnehirrellä toteutetun talopaketin ja sen asennuksen hinnan.

Kaikki hirsitalomme valmistetaan Suomessa, jykevästä mäntytukista, jota on saatavilla rajallisin määrin. Kunnioitamme harvinaistuvaa ja arvokasta rakennusmateriaalia rakentamalla asiakkaillemme vain parasta.

Moderneissa hirsitaloissa yhdistyvät selkeät linjat ja näyttävät ikkunapinnat

 • Meiltä pystytys ja säältä suojaan -asennus
 • Valitse mallistosta tai tuo omat suunnitelmasi

Suunnittelupalvelu

Asiakkaillemme tarjoamme kiinteähintaista ja aikataulutettua suunnittelupalvelua, joka sisältää luonnossuunnittelun ja rakennuslupavaiheessa tarvittavat pääpiirustukset.

Projektinjohtopalvelu

Etelä-Suomeen rakentaville asiakkaillemme on tarjolla myös projektinjohtopalvelua niille asiakkaillemme, jotka haluavat mahdollisimman vähän itse osallistua rakennusprojektin arkipäiväiseen projektinhallintaan.

Asennuspalvelu

Asiakkaillemme tarjoamme hirsikehikon pystytyksen sekä säältä suojaan-asennuksen. Asennuksen suorittavat Aihkitalojen perinnehirren asennukseen erikoistuneet asentajat.

Kysy lisää mallistosta ja palveluistamme

Ota yhteyttä  Pyydä tarjous

Näyttävä julkisivu perinnehirrestä

Oletko unelmoinut selkäelinjaisesta ja tyylikkäästä hirsitalosta? Kantikkaina ja minimalistisina Moderni-Aihkit ovat edukseen myös urbaaneissa olosuhteissa. Suuret ikkunat tuovat valoa sisätiloihin, missä pääset nauttimaat viihtyisistä oleskelutiloista.

Aihkitalot moderni hirsitalo - Hirsitalopaketti Aihkitalot moderni hirsitalo - Hirsitalopaketti

Saumattomat ja harmoniset ratkaisut

Moderni-Aihkit ovat saumattomia ja harmonisia kokonaisuuksia, joiden jokainen yksityiskohta on asiantuntijan huolella suunnittelema. Meidän pitkälle hiottu rakennustekniikkamme mahdollistaa yllättävätkin hirsiratkaisut.

Modernit tilaratkaisut mahdollistava aihkihirsi

Tiesitkö, että Vaaran Aihkitalojen erikoisuus on vaihteleva korkeus? Se mahdollistaa modernit tilaratkaisut, sillä seinässä näkyvä höylätty hirsi voi olla 220 tai 300 mm korkea – tai jotain siltä väliltä. Hyvästä syystä aihkihirsiä voi kutsua suomalaisiksi designtuotteiksi; ne ovat uniikkeja verrattuna lamellihirsiin, joista leijonanosa nykypäivän hirsitaloista rakennetaan.

Tutustu tarjontaan

Usein kysyttyä hirsitaloista

 • Mikä on hirsitalon käyttöikä?

  Hyvin hoidettuina massiivihirrestä valmistettujen hirsitalojen käyttöikä mitataan sadoissa vuosissa – Vaaran Aihkitalojen hirsitalot kestävät hyvin isältä pojalle ja sitäkin kauemmas. Pitkäikäisyys vahvistaa hirren merkitystä ympäristöystävällisenä rakennusmateriaalina, onhan hirsitalon elinkaari pidempi kuin itse puun kasvuaika.

 • Ovatko hirsitalot tiiviitä?

  Kaikkien hirsitalojemme suunnittelussa ja rakentamisessa painotetaan talon tiiviyttä ja energiatehokkuutta. Huolella rakennetulla yläpohjaeristyksellä sekä laadukkailla ikkunoilla ja ovilla hirsitalosta saa A-energia­luokan rakennuksen.

 • Miten hirsitalo “hengittää?”

  Hirsi tasaa ilmankosteuden vaihtelua ja pitää huolen, ettei kosteus jämähdä rakenteisiin, ts. rakenne on hengittävä. Usein virheellisesti ajatellaan, että hirren hengittävyys tarkoittaa hirren kykyä siirtää kosteutta sisältä ulos ja toisin päin. Kyse on kuitenkin ilmankosteuden vaihtelun tasaamisesta.

 • Millainen lämmitysmuoto sopii hirsitaloon?

  Kaikki yleisimmät lämmitysratkaisut sopivat myös hirsitaloon. Suosittuja ratkaisuja ovat suorasähkö, puulämmitys, vesipatterilämmitys, maalämpö- tai ilmalämpöpumput sekä näiden yhdistelmät.

 • Mitä eroa on lamellihirrellä ja massiivihirrellä?

  Lamellihirsi koostuu yhteen liimatuista osista, kun taas massiivihirsi on tukkirungosta höylättyä kokopuuta. Ulkonäön kannalta massiivihirsi eroaa lamellista esimerkiksi siten, että lamelli on paljon oksaisempi ja usein puun sydänjuova jää näkyville pintaan.

Siintääkö haaveissasi oma hirsitalo tai hirsihuvila?

Pyydä tarjous

Hirsitalopaketit | Säältä suojaan -asennukset | Perinteiset ja modernit hirsitalot

PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MALLEIHIN
MIKSI MASSIIVIHIRSI?