Hirsikehikon pystytys

Kun olet valinnut mieleisesi hirsitalon ja talotoimittajan, sinun täytyy vielä valita oikea tiimi hirsitalon pystytykseen. Vaaran Aihkitalojen ammattilaiset hoitavat hirsitalon pystytyksen laadusta tinkimättä.

Hirsitalo toiveidesi mukaan

Talopaketit ja hirsikehikon pystytykset

Tiesitkö, että tarjoamme Aihkitalojen toimituspaketin lisäksi hirsikehikon pystytyksen ja säältä suojaan asennuksen tehdastakuuna? Kun Vaaran Aihkitalojen omat ammattilaiset hoitavat pystytys- ja rakennustyöt, Aihkitalot myös vastaa suoritetun työn laadusta. Hirsikehikon pystytys sisältää muun muassa hirsien asennustyön sekä vesikaton ja ikkunoiden asennuksen.

Muistathan, että työmaalla tulee olla sähkö asennusryhmän käytettävissä. Työmaalle tulee myös päästä autonosturilla.

Hirsitalon pystytys järkevässä aikataulussa vaatii osaamista ja erikoiskalustoa

 • Talopaketit ja Säältä suojaan -asennukset
 • Hirsikehikon pystytys
 • Hirsirakentamista jo vuodesta 1984

Kysy lisää mallistosta ja palveluistamme

Ota yhteyttä  Pyydä tarjous

Hirsirakenteen ja -rungon pystytykset perinnehirrestä

Kaikki alkaa yhteydenotosta: kerro millaista hirsirakennusta olet suunnittelemassa. Myyjämme tekee kanssasi ilmaisen alkukartoituksen, jossa käydään läpi toiveet, tontin erityispiirteet ja rakennusbudjetti.

 1. Ota yhteyttä
 2. Ilmainen alkukartoitus
 3. Rakennusmiehille vihreää valoa

Tutustu toimitussisältöön

Hirsitalo perinnehirren asiantuntijoilta

Vaaran Aihkitalot rakentaa tulevaisuutta ajatellen yhdistelemällä ajattoman käsityön moderneihin innovaatioihin. Miksi valita hirsitalo? Ekologisen hirsirakennuksen elinkaari on pitkä, sen sisäilma luonnollisen tasainen ja viihtyisä – hirsi tekee talosta kodin.

Jykevän kestävä rakennusmateriaali

Puurunkoisten talojen elinkaari on vain kymmeniä vuosia, kun taas oikein rakennetun ja hyvin huolletun massiivihirsitalon elinkaari mitataan peräti sadoissa vuosissa.

Vastuullinen ja luonnollinen valinta

Pohjoisen luonnon ankarat olosuhteet ovat karaisseet Vaaran Aihkitalojen käyttämät mäntytukit laadukkaaksi rakennusmateriaaliksi.

Yli 35 vuoden kokemuksella modernia hirsitalorakentamista

Räätälöity toimitussisältö toiveidesi pohjalta, hirsikehikon pystytys sekä säältä suojaan -asennus tehdastakuuna.

Usein kysyttyä hirsikehikoista

 • Millaiset toimitusvaihtoehdot Vaaran Aihkitalot tarjoaa?

  Asiakas voi valita joko pelkän hirsikehikon asennuksen tai säältä suojaan -asennuksen, mistä rakentamista on helppo jatkaa oman aikataulun mukaisesti.

 • Millainen on hirsitalon rakennusprosessi?

  Kun mustaa on valkoisella, laaditaan rakennesuunnitelmat ja hirsikaaviot. Lopullisten suunnitelmien hyväksynnän jälkeen valmistetaan hirret ja rakenteet. Toimittamisen ajan koittaessa tavarat toimitetaan pari päivää ennen asentajiemme saapumista.

 • Kauanko hirsikehikon pystytys kestää?

  Hirsikehikon pystytykseen menevät aika riippuu kohteen koosta: onko kyseessä pienempi hirsitalo vai iso hirsihuvila? Keskimäärin hirsikehikko nousee noin viikossa.

 • Voiko hirsitalon rakentaa myös talvella?

  Kyllä voi. Hyvä aika perustusten pystyttämiselle löytyy loppusyksystä, jolloin asennuksen voi ajoittaa helmi-, maalis- ja huhtikuulle. Talvirakentaminen antaa uudesta talosta unelmoivalle enemmän suunnitteluaikaa, sillä kesällä rakennusprosessi tapahtuisi yhtä kyytiä.

Siintääkö haaveissasi oma hirsitalo tai hirsihuvila?

Pyydä tarjous

Hirsitalopaketit | Säältä suojaan -asennukset | Perinteiset ja modernit hirsitalot

PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MALLEIHIN
MIKSI MASSIIVIHIRSI?