Moderni vai perinteinen hirsitalo

Siintääkö mielessäsi moderni vai perinteinen hirsitalo? Monenlaisiin kotiunelmiin löydät vaihtoehdot Vaaran Aihkitalojen mallistosta. Kaikkia hirsitalojamme yhdistää materiaali, joka on massiivinen perinnehirsi.

Moderni-Aihkit

Nämä talomallit ovat hirsitaloja, joissa käytetään perinnehirttä luovasti, ja joita yhdistää erilaiset näyttävät rakennusratkaisut ja yksityiskohdat. Modernit Aihkit jäävät mieleen arkkitehtuuriltaan, esimerkiksi rinteisiin suunnitellut avarat kerrosratkaisut, avarat ja korkeat olohuoneet, tornit kierreportailla ja makuuhuoneella.

Perinne-Aihkit

Perinteiset Aihkit – jos valintasi on kaunis ja perinteinen hirsitalo jossa vuosisatoja kehittynyt hirsirakentaminen pääsee todella oikeuksiinsa. Perinne-Aihkit ovat 1,5-2 -kerroksisia, hieman alle 100 neliömetrin kokoisesta hirsitalosta aina 300 neliömetrin hirsikartanoon asti kattavia, juuristaan ylpeitä hirsitaloja.

Pirtti-Aihkit

Pirtti-Aihkit ovat perinteisiä, yksikerroksisia hirsitaloja, joissa hirsirakentamisen perinteet ovat vahvasti läsnä. Pirtti-Aihkien mallisto kattaa niin pienet kuin suuret omakotitalot – alle 70 m2 yhden makuuhuoneen hirsikodista suurempaan, yli 170 neliömetrin hirsitaloon.

Tunturi-Aihkit

Tunturimaisemaan hyvin sulautuvan Tunturi-Aihki -talomalliston hirsirakennukset sisältävät lomamökit ja hirsihuvilat monipuoliseen loma-asumiseen Lapissa tai muualla Suomessa.

Loma-Aihkit

Loma-Aihki -mallistomme kattaa loma-asunnot, oli tarpeesi sitten pienempi, perinteinen hirsimökki, tai suuri, edustuskäyttöön sopiva moderni hirsihuvila. Loma-Aihki -malliston hirsirakennukset ovat avaria ja valoisia – suuret ikkunat päästävät luonnonvalon sisään joka korostaa yksityiskohtia ja tuo perinteisen massiivihirren kauniisti esiin. Hirsimökkiin tai hirsihuvilaan kuuluu luonnollisesti hirsisauna – tutustu mallistoomme ja nykyaikaiseen loma-asumiseen!

PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MALLEIHIN
MIKSI MASSIIVIHIRSI?