Sisustusratkaisut

Lattialaudat, tuppilaidat ja muu sisustuspuutavara – Vaaran Aihkitalojen hirsituotteiden avulla voit entisestään syventää kotisi omaleimaista sisustustyyliä tai tuoda massiivihirsitalon hengen myös muihin kuin hirsirakenteisiin koteihin ja huviloihin.

Tuppilauta

Kaunis ja luonnollinen, mutta samaan aikaan vaikuttava tuppilauta on sisustuspuu, joka sopii käytettäväksi esimerkiksi kattopaneeliksi, ovien tai ikkunoiden pielilaudoiksi, saunan lauteisiin tai portaikon kaiteisiin. Tuppilauta on luonnollisen reunan omaava, läpisahattu puutavara, jonka muoto on aina yksilöllinen.

Tuppilautaa on saatavana myös maalattuna ja reunamaalattuna asiakkaan väritoiveen mukaan.

Lattialaudat

Aito mäntypuulattia on arvostettu sisustusyksityiskohta kodissasi. Lautalattialla on pehmeä ja mukava astella, se on erittäin tukeva, eikä puulattia tunnu kylmältä jalan alla kuten kivilattia. Lattialauta on hyvin hoidettuna erittäin kestävä – lattialaudan voi hioa ja käsitellä monta kertaa, eikä pieniä naarmuja erota puun eläväisen syykuvioinnin vuoksi. Puulattian voi vahata, lakata tai maalata haluamallasi värillä, joten se on erittäin monipuolinen vaihtoehto lattiamateriaaliksi.

Lattialankkua on saatavilla usemmassa koossa: 28 x 95 mm, 28 x 145 mm, 33 x 190 mm

Hirsipaneeli

Hirsipaneelilla yhtenäistät kotisi ilmeen muun muassa kevyiden väliseinien osalta, tai tuot hirsitalon tunnelman muihinkin kuin hirsirakenteisiin koteihin. Hirsipaneelilla on myös monipuolinen sisustusmateriaali – hirsipaneloitu saunan seinä tavallisen paneloinnin sijaan on kaunis vaihtoehto, myös moderneihin koteihin.

Hirsipaneeleita on saatavana esimerkiksi koot: 20mm x 220mm,  28mm x 220mm ja todella massiivinen AIHKI-hirsipaneeli 45mm x 220mm.

Pilarit ja palkit

Hirsitalojen majesteetilliset pilarit ja kattopalkit ovat usein juuri niitä sisustuselementtejä, joita muut rakennustavat jäävät kaipaamaan. Ne ovat erittäin näyttäviä katseen kiinnittymiskohteita, jotka viimeistelevät niin perinteisen kuin modernin sisustuksen.

Hirsipalkkien ja -pilarien lisäksi Vaaran Aihkitalot tuottaa myös kengityshirret mittatilaustyönä.

PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MALLEIHIN
MIKSI MASSIIVIHIRSI?