Hirsihuvilat

Haluatko elää viihtyisää, ekologista ja huoletonta elämää mahdollisimman laadukkaassa ympäristössä? Vaaran Aihkitalojen hirsihuvilat ovat vaikuttavia ilmestyksiä kaikissa maisemissa. Meiltä löydät tarpeisiisi sopivat talomallit joko Loma-Aihki -mallistosta tai Tunturi-Aihki -mallistosta. Lue lisää, niin saat tietää, miksi massiivihirrestä valmistetaan parhaiten elämää kestävät rakennukset.

Kestävä, ekologinen ja terveellinen

Toiveesi ylittävät hirsihuvilat

Vaaran Aihkitalon hirsihuvilat valmistetaan kestävästä, tiheäsyisestä pohjoisen massiivihirrestä, joka on rakennusmateriaalina äärimmäisen laadukas. Kaikki hirsihuvilamme soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Loma-Aihki ja Tunturi-Aihki hirsihuvilamallistoista löydät sekä modernia silmää miellyttävät että perinteisemmän arkkitehtuurin ystäville soveltuvat vaihtoehdot.

Ekologisen hirsihuvilan elinkaari on pidempi kuin itse puun kasvuaika. Valitse talo, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Aihki-hirsihuvilat tehdään aina toiveidesi ja arkkitehdin suunnitelmien mukaan

 • Pystytys ja Säältä suojaan -asennus
 • Yli 35 vuoden kokemus hirsirakentamisesta

Kysy lisää mallistosta ja palveluistamme

Ota yhteyttä  Pyydä tarjous

Tunturi-Aihkit

Mallistoon kuuluvat hirsihuvilat ja lomamökit ovat täydellinen ratkaisu loma-asumiseen Lapissa ja muualla Suomessa. Komeat ikkunat, kauniit ristinurkat ja monet muut ominaisuudet miellyttävät silmää ja tekevät asumisesta nautinnon. Tunturi-Aihkeja on saatavilla sekä 1- että 1,5-kerroksisina – tilan tarpeesta riippuen.

Loma-Aihkit

Monipuolinen Loma-Aihki -mallistomme kattaa kaikenlaiset loma-asunnot; oli tarpeesi sitten pienempi hirsimökki tai edustuskäyttöön sopiva nykyaikainen hirsihuvila. Malliston hirsirakennuksille on ominaista valoisuus ja avaruus. Suuret ikkunat päästävät luonnonvalon sisään ja tuovat kauniisti esiin massiivihirren parhaat puolet.

Perinnehirrestä valmistuu huviloiden aatelia

Moni tietää haluavansa talon hirrestä, mutta millaisesta? Vaaran Aihkitalojen massiivinen perinnehirsi on laatutietoisen asunnon ostajan valinta: siinä yhdistyy perinnerakentamisen salat teollisen hirsituotannon tarkkuuteen. Massiivihirsi tuo sisätiloihin raikkaan rouheaa persoonallisuutta, ja aidosta hirrestä valmistettu seinärakenne on lämpöä ja kosteutta tasapainottava. Oletko sinä valmis hankkimaan elämäsi talon?

Tutustu tarjontaan

Usein kysyttyä hirsihuviloista

 • Mikä on hirsihuvilan käyttöikä?

  Laadukkaat hirsihuvilat, jollaisia Vaaran Aihkitalot rakentaa, voivat kestää satoja vuosia asianmukaisesti hoidettuina ja huollettuina. Hirsihuvilan elinkaari on itse asiassa pidempi kuin rakennusaineena käytetyn puun kasvuaika.

 • Ovatko hirsihuvilat tiiviitä?

  Kun suunnittelemme ja rakennamme hirsihuviloita, panostamme erityisesti rakennuksen tiiviyteen ja energiatehokkuuteen. A-energialuokan rakennuksen hirsihuvilasta saa huolellisesti toteutetulla yläpohjaeristyksellä sekä laadukkailla ikkunoilla ja ovilla.

 • Miten hirsihuvila “hengittää?”

  Usein harhaanjohtavasti ajatellaan, että hirren hengittävyydellä tarkoitetaan hirren kykyä siirtää kosteutta sisältä ulos ja päinvastoin. Todellisuudessa kyse on siitä, että hirsi pystyy vastaanottamaan ja luovuttamaan sisäilman lämpöä ja kosteutta, millä on suora yhteys esimerkiksi asumisen mukavuuteen.

 • Millainen lämmitysmuoto sopii hirsihuvilaan?

  Hirsihuvilaan sopivat kaikki yleisimmät lämmitysratkaisut suorasähköstä puulämmitykseen ja vesipatterilämmityksestä maalämpö- tai ilmalämpöpumppuihin – sekä tietysti näiden yhdistelmät.

Siintääkö haaveissasi oma hirsihuvila tai hirsitalo?

Pyydä tarjous

Hirsitalopaketit | Säältä suojaan -asennukset | Perinteiset ja modernit hirsitalot

PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MALLEIHIN
MIKSI MASSIIVIHIRSI?