Hirsitalon rakentaminen

Rakennusprojektisi suunnitteluvaiheen jälkeen teemme sinulle tarjouksen talotoimituksesta säältä suojaan -valmiusasteeseen asennettuna. Halutessasi täydennämme tavaratoimituksen sisällön lämmöt päälle -vaiheeseen.

Rakennusvaiheet lyhyesti

Rakennesuunnitelmat ja hirsikaaviot

Kauppasopimukseen jälkeen laadimme rakennesuunnitelmat ja hirsikaaviot.

Hirsien ja rakenteiden valmistus
Lopullisten suunnitelmien hyväksymisen jälkeen valmistamme hirret ja rakenteet.
Tavaroiden toimitus tehtaalta asiakkaalle

Tehtaalle varastoidut tavarat toimitetaan muutama päivä ennen kuin asentajat tulevat töihin.

Sinulle sopivat asennusvaihtoehdot

Asiakas voi valita joko kehikon asennuksen tai säältä suojaan -asennuksen.

Suunnitelmista kodiksi

Kauppasopimuksen jälkeen laadimme rakennesuunnitelmat ja hirsikaaviot. Tässä vaiheessa rakennussuunnittelijamme on yhteydessä asiakkaaseen tai hänen vastaavaan mestariinsa, mikä mahdollistaa vielä toivomusten esittämisen näkyvistä rakenteista. Lopullisten suunnitelmien hyväksymisen jälkeen valmistamme hirret ja rakenteet suunnitelmien mukaan ja varastoimme ne tehtaalla, kunnes toimittamisen aika koittaa. Tavarat toimitetaan muutama päivä ennen kuin tehtaan asentajat tulevat töihin. Asiakas voi halutessaan valita kehikon asennuksen tai säältä suojaan -asennuksen, mistä rakentamista on asiakkaan sitten helppo jatkaa oman aikataulunsa mukaisesti.

Talvirakentaminen

Haluatko rakentaa hirsitalosi talvella? Kesä on luonnollisesti suosituinta rakennusaikaa, mutta talvirakentamisessa on paljon harkitsemisen arvoisia etuja. Hyvä aika perustusten pystyttämiselle on loppusyksystä, jotta asennuksen voi ajoittaa helmi-, maalis- ja huhtikuulle.

Mahdollisuus fiksuun ajoitukseen

Oikealla ajoituksella työt voidaan jaksottaa fiksummin, sillä pohjien tekeminen jo syksyllä takaa, että asiakkaalle jää aikaa miettiä sisustusratkaisuja talvella.

Mahdollisuus löytää osaajia

Kesän jälkeen, kun suurin sesonkiaika on ohitse, sinulla on mahdollisuus valita palvelukseesi parhaat osaajat sähkömiehistä putkimiehiin.

Mahdollisuus vähentää byrokratiaa

Byrokratia rattaat kääntyvät hitaasti – varsinkin kesällä, joka on esimerkiksi rakennuslupa-asioissa kaikista pahinta ruuhka-aikaa.

Mielenrauhaa talvirakentamisella

Monet ihmiset, jotka ovat tammikuussa talon ostoaikeissa, huomaavat nopeasti ajan olevan kortilla. Yksi talvirakentamisen suurista eduista on se, että se antaa uudesta hirsitalosta haaveilevalle enemmän suunnitteluaikaa, sillä kesällä koko prosessi tapahtuisi yhtä kyytiä. Jos pohjat tehdään syksyllä, asiakkaalle jää aikaa miettiä talvella esimerkiksi sisustusmateriaaleja. Alkuvuodesta aloitettu rakentaminen tarkoittaa myös sitä, että sisätyöt on mahdollista aloittaa uudessa kodissa kätevästi jo kesäloma-aikana. Mikäli haluat nauttia talvirakentamisen tuomasta mielenrauhasta, ota meihin yhteyttä viimeistään alkusyksyyn mennessä.

PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MALLEIHIN
MIKSI MASSIIVIHIRSI?