Hirsitalopaketti tekee talon rakentamisesta sujuvaa

Perinnehirsitalo - Massiivihirsi Perinnehirsitalo - Massiivihirsi

Hirsitalopaketti on paras ratkaisu, kun haluat tehdä hirsitalon rakentamisesta sujuvaa. Vaaran Aihkitaloilla on äärimmäisen laaja kokemus hirsitaloprojekteista useiden vuosikymmenten ajalta. Aihkitalojen toimitusvarmuus on erinomainen, sillä 40 vuoden toiminnan aikana toimituksemme eivät ole koskaan myöhästyneet sovitusta aikataulusta. 

Toimintavarmuutta kuvastaa myös se, että Aihkitalot kuuluu luottoluokaltaan parhaaseen AAA-ryhmään. Asiakastyytyväisyytemme on noin 99,8 prosenttia. Kun valitset hirsitalopaketin meiltä, saat apua ja tukea koko hirsitalon rakennusprojektin ajan, aina suunnittelusta asennukseen asti. 

Vaaran Aihkitalojen hirsitalopaketti on erinomainen valinta sinulle, kun haluat rakentaa unelmiensa kodin tai vapaa-ajan asunnon. Hirsitalo on luonnollinen, kestävä ja tunnelmallinen ratkaisu. Hirsirakentaminen on perinteinen suomalainen rakennustapa, joka on nykyään huippusuosittu energiatehokkuutensa ja terveellisten sisäilmaominaisuuksiensa ansiosta. 

Hirsitalopakettimme tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja niin hirsihuviloihin kuin hirsiomakotitaloihin, jotka on aina valmistettu massiivihirrestä. Tutustu mallistoomme tai lähesty meitä oman ideasi kanssa. Autamme mielellämme! 

HirsitalopakettiKysy tarjous  

Ota yhteyttä  Pyydä tarjous

Hirsitalopaketti laadukkailla massiivihirsillä

Hirsitalopakettimme sisältää sovitun sisältöisen toimituksen, mikä on mietitty siten, että se on järkevä sinun kannaltasi. Kaikki talomme tehdään massiivihirrestä, mikä takaa kestävyyden ja luonnollisen ilmeen. Olemme olleet alalla yli 40 vuotta, joten meillä on kokemukseen perustuvaa tietämystä aina puun hankinnasta ja talon rakentamisesta valmiiksi saakka. 

Massiivihirsillä toteutettu hirsitalopaketti on kätevä ratkaisu sinulle, kun haluat rakentaa omannäköisesi kokonaisuuden. Me Vaaran Aihkitaloilla tarjoamme sinulle laadukkaita hirsitalopaketteja, joihin kuuluu sekä hirsihuviloita että hirsiomakotitaloja. 

Massiivihirren edut  

 • Hyvä sisäilman laatu 
 • Hyvä lämmöneristys 
 • Vahva ja kestävä rakenne 
 • Valmistettu yhdestä puurungosta 
 • Kaunis ulkonäkö 
 • Todistetusti pitkä käyttöikä 

Massiivihirsi on materiaalina vahva sekä kestävä, ja siitä valmistetut hirsiomakotitalot ja hirsihuvilat ovat energiatehokkaita. Tämä sopii täydellisesti nykypäivän kestävän kehityksen tavoitteisiin. Lamellihirsitaloon voidaan käyttää noin 200 litraa liimaa, kun taas massiivihirsitaloon käytetään liimaa vain pari litraa hirsien sormijatkoksiin. 

Vaaran Aihkitalojen hirsitalopaketit ovat juuri näiden merkittävien etujen takia toimiva valinta sinulle, kun haluat energiaa säästävän ja terveellisen elinympäristön kodiksesi tai vapaa-ajan kohteeksesi. 

Massiivihirsitalon keittiö Massiivihirsitalon keittiö
Aihkitalot moderni hirsitalo - Hirsitalopaketti Aihkitalot moderni hirsitalo - Hirsitalopaketti

Mitä hirsitalopakettiin kuuluu?   

Vaaran Aihkitalot tarjoaa sinulle monipuolisia vaihtoehtoja ja joustavuutta. Voit esimerkiksi valita talopaketin, johon kuuluu säältä suojaan -asennus. Säältä suojaan -asennus tarkoittaa sitä, että taloon on asennettu hirret, vesikatto ja ikkunat. Yksilöllisen toimitustavan ansiosta pystymme räätälöimään hirsitalopaketin juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. 

Voit myös valita haluamasi paksuuden hirrelle. Massiivihirren paksuus vaikuttaa siihen, miten hyvin talo eristää lämpöä. Esimerkiksi 200×220 millimetriä paksu hirsi täyttää omakotitaloasumisen vaatimukset. Paksummat hirret ovat meillä 240 millimetrin paksuisia. 

Hirsitalopaketin hintaan vaikuttaa se, miten laajan palvelun haluat. On tärkeää ottaa huomioon myös talomallin, toimituslaajuuden ja muiden kustannusten vaikutus kokonaiskustannuksiin ennen hirsitalon rakentamisen aloittamista. Perinne Aihkin hirret valmistetaan todella suurista puista, joiden läpimitta on 320–500 mm. Sen takia Perinne Aihkin saatavuus on rajallinen ja se vaikuttaa osaltaan myös hinnoitteluun. 

Miten suunnittelu ja rakennusprosessi etenee? 

Hirsitalopaketin suunnittelu ja rakennusprosessi alkaa aina tarpeidesi ja toiveidesi kartoittamisesta. Kun rakennuksen malli ja yksityiskohdat on hiottu kohdalleen sinun toiveittesi mukaan, piirrämme niistä rakennuslupaan tarvittavat kuvat, joilla voit hakea rakennuslupaa. Rakennusluvan saamisen jälkeen suunnittelijamme suunnittelee lopulliset rakennekuvat. Joidenka mukaan talon osat valmistetaan tehtaalla valmiiksi ja paketoidaan vedenpitäviin paketteihin, jotka toimitetaan työmaalle sovitun aikataulun mukaisesti. Asentajamme tulevat välittömästi joko pakettitoimituksen kanssa yhtä aikaa tai korkeintaan viikko sen jälkeen, ja asennustyö suoritetaan vesikattovalmiiksi mahdollisimman nopeasti. 

Me tunnemme hirsirakennusten erityispiirteet, joten voimme tarjota asiantuntevaa apua ja neuvoja suunnitteluvaiheesta lähtien. Hirsihuvilat ja hirsiomakotitalot ovat olleet suosittuja Suomessa jo pitkään, ja hirsirakennus tarjoaa monia etuja, kuten luonnollisen ja lämminhenkisen tunnelman. 

Massiivihirsi on erinomainen ja kestävä materiaali, josta rakennamme kaikki talomme. Sen ansiosta hirsitalot voivat kestää sukupolvelta toiselle, kun ne on rakennettu oikein ja huolellisesti ammattilaisten toimesta.

Näin projekti etenee

 • Yhteydenotto ja tarjous 
 • Suunnitteluvaihe 
 • Hirsitalopaketin valmistus 
 • Asennusvaihe 

Yhteydenotto ja tarjous 

Yhteydenottonne jälkeen teemme alustavan suunnitelman ja arvioimme hinnan työlle. Tämän jälkeen saat tarjouksen. 

Suunnitteluvaihe 

Suunnitteluvaiheessa on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten tontin ominaisuudet ja rakennusoikeuden hyödyntäminen. Hirsitalon ulkoasun ja pohjaratkaisun tulisi vastata tarpeitasi ja toiveitasi sekä olla kaavaan sopiva. Hiomme suunnitelmaa niin kauan, kunnes olet tyytyväinen. 

Kun olet hakenut rakennuskuvan talolle tai huvilalle, teemme lopulliset rakennepiirrokset, joiden pohjalta talopaketti toteutetaan. 

Suunnittelussa huomioimme myös rakennuksen energiatehokkuuden, joka on tärkeä osa nykyaikaista hirsitaloa. Hirsitalon lämmöneristyskyky riippuu paljon siitä, miten paksuja hirsiä rakentamiseen käytetään. 

Meitä voi lähestyä joko täysin oman suunnitelman kanssa tai voit tutustua laajaan mallistoomme, mistä pystyt valitsemaan mieleisesi ratkaisun. Mallit ovat myös muokattavissa mieltymystesi mukaan. 

Asennusprosessi 

Asentamisessa panostamme laatuun ja huolelliseen työnjälkeen. Hirsirakenteiden asennustyö edellyttää erityistaitoja, joita meillä on pitkäaikaisen kokemuksen myötä. Hirsirakennuksen pystyttäminen tapahtuu vaiheittain, ja me varmistamme, että kaikki työvaiheet suoritetaan oikein. 

Asennuksen eteneminen riippuu siitä, miten laajan palvelun olette tilanneet. Ensimmäinen vaihe on hirsikehikon pystytys valmiiden perustusten päälle. Tämän jälkeen seuraa kattorakenteiden asennus ja kiinnitys. Seuraavaksi asennetaan ikkunat. 

Voit valita eri asennuskokonaisuuksien välillä 

 • Pelkkä hirsikehikon asennus 
 • Säältä suojaan –asennus

Tarkemmat yksityiskohdat löydät sivultamme: Toimitussisältö. 

Laadukkaan hirsitalopaketin avulla rakennusprosessi sujuu jouhevasti, ja saat itsellesi kauniin, toimivan ja kestävän hirsikodin. Vaaran Aihkitalojen vankka kokemus ja osaaminen alalla takaa onnistuneen lopputuloksen. 

Hirsitalopaketti - perinnehirsi Hirsitalopaketti - perinnehirsi
Hirsitalopaketti - perinnehirsi Hirsitalopaketti - perinnehirsi

Kysy lisää hirsitalopaketista ammattilaiselta 

Vaaran Aihkitalot on kannattava valinta kumppaniksi, kun haluat hirsitalopaketin kokeneelta ammattilaiselta. Pitkä kokemus massiivihirsitaloista takaa sen, että saat parasta mahdollista palvelua aina suunnittelusta asennukseen. Viestintää helpottaa myös se että työntekijöidemme vaihtuvuus on vähäinen. Sinun ei tarvitse asioida kokemattoman eikä äkkinäisen kanssa, vaan saat aina alan vahvinta ammattitaitoa. 

Mikään kysymys ei ole meille liian haastava, joten vastaamme mielellämme kaikkeen hirsirakennukseen liittyvään! Ota meihin yhteyttä, niin pääset juttelemaan asiantuntijan kanssa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

Usein kysyttyä rakentamisesta

 • Miten pitkä käyttöikä hirsitalolla on?

  Hirsitalon käyttöikä voi olla jopa satoja vuosia. Suomen vanhimmat talot ovat massiivihirrestä rakennettuja taloja, joten voidaan sanoa, että oikein rakennettu ja huolellisesti huollettu hirsitalo kestää sukupolvelta toiselle.

 • Millaiset ovat Vaaran Aihkitalojen talopaketin kustannukset?

  Vaaran Aihkitalojen hirsitalopakettien kustannukset riippuvat talopaketin koosta, materiaaleista ja lisäpalveluista. On tärkeää muistaa, että me valmistamme kaikki talomme massiivihirrestä, mikä takaa korkean laadun ja kestävyyden. Kustannukset vaihtelevat, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä saadaksesi tarkempaa tietoa tarpeisiisi soveltuvasta ratkaisusta. 

 • Kokemuksia Vaaran Aihkitalojen hirsitaloista?

  Vaaran Aihkitalot on tunnettu laadukkaista hirsitaloistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Asiakkaat ovat yleensä erittäin tyytyväisiä valintaansa ja arvostavat talojemme energia– ja kustannustehokkuutta, huolellista suunnittelua ja yksilöllisiä ratkaisuja. 

 • Millainen Vaaran Aihkitalot on verrattuna muihin valmistajiin?

  Vaaran Aihkitalot erottuvat korkealaatuisilla massiivihirsirakenteillaan ja yli 40 vuoden kokemuksellaan alalta. Me pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja, joiden avulla he voivat toteuttaa unelmiensa hirsikodin tai –huvilan. 

Siintääkö haaveissasi oma hirsitalo tai hirsihuvila?

Pyydä tarjous

Hirsitalopaketit | Säältä suojaan -asennukset | Perinteiset ja modernit hirsitalot

PYYDÄ TARJOUS
TUTUSTU MALLEIHIN
MIKSI MASSIIVIHIRSI?